klever travel
Cauta:  
  A B C D E F G H
 I J K L M N O P Q
 R S T U V W Y Z
Afghanistan
Africa de Sud
Albania
Algeria
Andorra
Angola
Anguilla
Antarctica
Antigua si Barbuda
Arabia Saudita
Argentina
Armenia
Aruba
Australia
Austria
Azerbaijan

Afghanistan




Afganistan, literar Pamantul Afgan, este o tara predominant muntoasa din Asia Centrala. Istoria si cultura sa dateaza de acum 5000 de ani. Pe parcursul acestei lungi, splendide si haotice istorii, aceasta arie populata a fost cunoscuta sub mai multe nume. In timpuri stravechi aceast pamant se numea Aryana. In epoca medievala era cunoscut sub numele de Khorasan, iar in epoca moderna, locuitorii sai s-au decis sa-l numeasca Afghanistan. Populatia exacta a Afganistanului nu este cunoscuta, dar, este estimata a fi undeva in jurul numarului de 21-26 milioane.

Desi majoritatea Afganilor (99%) apartin religiei islamice, in Afganistan exista minoritati siite, hinduse si chiar evrei. Limbile oficiale din Afganistan sunt Pashto si Dari (persana afgana. Capitala este la Kabul, oras care de-a lungul istoriei a fost admirat de personalitati exceptionale, cum ar fi marele cuceritor den Asia Centrala, Zahirudeen Babur. Din pacate, datorita multilor ani de razboi acest oras a fost zdruncinat si aproape adus la ruine.

Astazi, Afghanistan este pe drumul revenirii, desi, dupa decade de razboi, economia este in progul colapsului, si mediul natural este intr-o stare de criza profunda.





VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30



Va rugam sa introduceti adresa de email:








   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.