klever travel
Cauta:  
         
Carnavalul de la Venetia - Februarie 2016
carnival1
car 1
car 2
carnival4
carnival5
carnival6
Au trecut sarbatorile si, la final de ianuarie, ne reintram in ritm! Iarna pare ca isi intra si ea in drepturi, insa primavara se apropie inevitabil. Printre zapezi, frig si ger, planuri de viitor, termene limita si bugete limitate, incepem din nou sa numaram zilele pana la urmatoarea vacanta!

Si, dincolo de criza si de problemele de zi cu zi, luna februarie vine din nou cu o certitudine: e timpul Carnavalurilor!

Venetia, magnetul care atrage indragostiti, artisti si poeti, este un oras magic, ce se intinde pe multe insule de dimensiuni foarte mici, unul dintre cele mai incantatoare orase din lume si poate singurul despre care se poate spune ca este unic.

Carnavalul de la Venetia este o adevarata feerie, o sarbatoare naucitoare, cu baluri mascate, focuri de artificii si petreceri care sugereaza mister si vraja. Se desfasoara pe durata a 10 zile inainte de postul Pastelui si atrage numerosi turisti din toate colturile lumii.

In perioada acestui celebru carnaval, Venetia imbraca haine de gala si devine o imensa scena pentru parade, spectacole, concerte si piese de teatru in aer liber. Din toate colturile lumii oamenii vin sa descopere aceasta magie a carnavalului intr-un oras plutitor care arata ca si cum timpul s-ar fi oprit in secolul al XVIII- lea.

Carnavalul de la Venetia este un amestec foarte apreciat de traditie, distractie, istorie si buna-dispozitie. Petrecerea ce cuprinde intreg orasul este o reproducere a Venetiei secolului al XVIII-lea, la care cu siguranta trebuie sa participati macar o data. Carnavalul are origini vechi, salutand in primul rand trecerea iernii catre primavara si dand iluzia ca oamenii sunt egali, fiecare fiind deghizat in spatele unei masti.

Timp de doua saptamani Piata San Marco, teatrele, strazile, piatetele, cladirile publice din Venetia devin protagonistele diverselor spectacole.

Merita sa descoperiti magia carnavalului intr-o Venetie care arata ca si cum timpul s-ar fi oprit in secolul al XVIII- lea.

O data pe an Venetia se intoarce in trecut in vremurile cu nobili si curtezane. Si daca reusesti sa treci dincolo de aparente, de aerul comercial al vremurilor noastre, carnavalul reuseste sa te duca cu gandul la secolul 12, cand intunericul aducea pe strazi, nobili, servitori si straini amatori de amor liber si jocuri de noroc. Prezenta oamenilor cu masti a fost consemnata pe strazile Venetiei inca din 1268. Sub o masca ce zambea, nici o placere nu era interzisa.

Iata mai jos oferta pentru Carnavalul de la Venetia unde mai gasim locuri disponibile:

Carnavalul de la Venetia - Februarie 2016 (avion)
de la 279 euro (sejur / persoana)

Data de plecare - 06.02

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

Echipa Klever Travel va sta la dispozitie si anul acesta cu cele mai bune oferte si sfaturi de vacanta!

Pentru rezervari, detalii, recomandari, tarife, nu ezitati sa ne contactati!

Echipa Klever Travel
tel: 031.410.00.56
mobil: 0720.999.271
mail: office@klevertravel.ro
Your Professional Travel and Events Consultants
----------

SHARE-uiti mai departe catre prietenii interesati!
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.