klever travel
Cauta:  
         
Cornelia DeLuxe si Cornelia Diamond, Belek, Antalya
cornelia diamond
cornelia de luxe
diamond 13

Antalya este cea mai populara destinatie din Turcia, si probabil cea mai cautata zona de litoral de la Marea Mediterana!

ANTALYA a devenit cunoscuta si apreciata ca paradis al hotelurilor cu All Inclusive si ramane destinatia perfecta pentru orice tip de vacanta, orice stil de viata, orice asteptari si, da, chiar si pentru orice buget.

Exista Hoteluri si Resorturi perfecte pentru familiile cu copii, la fel cum exista si hoteluri dedicate numai adultilor.

Exista Hoteluri tip Club, pline de viata si de animatie, la fel cum exista hoteluri linistite si calme.

Exista hoteluri cu Ultra All Inclusive, in care totul, de la bautura la mancare, este inclus in tariful achitat, la fel cum exista si hoteluri care ofera numai cazare cu Mic Dejun.

Exista hoteluri de 3 stele si Hoteluri pentru care 5 stele sunt prea putine.

Iti recomandam sa mergi in Antalya pentru a te rasfata in hotelul ales! Si, daca alegi un Hotel de TOP, poti decide ca timp de o saptamana sa nu iesi din acesta, mai ales cand conceptul de All Inclusive al hotelului iti ofera la discretie si la orice ora din zi sau din noapte, toate sau cele mai cunoscute branduri internationale de bauturi si cele mai alese mancaruri internationale si traditionale.

Dinre toate zonele din ANTALYA, pentru o experienta de lux, va recomandam BELEK-ul!

Situat la 30 de km de Antalya, Belek este o destinatie de vacanta speciala si luxoasa. Amestecul intre vestigiile istorice, plajele insorite, peisajul montan din vecinatate si excelentele terenuri de golf, face ca orasul sa fie foarte atractiv pentru toate categoriile de turisti.

In Belek va putem recomanda cel putin 15 Hoteluri de TOP international, hoteluri excelente, in care luxul si rasfatul este desavarsit, testat si dovedit!

Un Hotel tip club excelent pentru vacantele in familie dar si pentru vacantele in cuplu este Voyage Belek 5*. Locul 1 in Topul TripAdvisor.

Un Resort unic si foarte cautat este MAXX ROYAL.

Lantul Gloria isi selecteaza o clientela aparte pentru hotelurile sale de top: Gloria Serenity 5*, Gloria Golf 5* si Gloria Verde 5*.  Cel mai nou Hotel din lant, Gloria Serenity ocupa locul 4 in Topul TripAdvisor.

Tot in Belek puteti sa descoperiti stilul inconfundabil oferit de Calista Luxury Hotel 5*.  Abia locul 8 in Topul TripAdvisor datorita tarifelor mari.

Perla lantului Rixos, celebrul Rixos Premium 5* se afla tot in Belek.

Cuplurilor si in general adultilor, le recomandam probabil cel mai sexy hotel din lume: Adam&Eve 5*.

Ela Quality Resort 5* este in schimb un complex perfect pentru vacantele cu copiii.

Un alt Hotel de Lux pe care il recomandam cu incredere este Susesi De Luxe Resort Spa & Golf 5*. Locul 6 in Top TripAdvisor.

Va recomandam deasemenea lantul Papillon cu ale sale Zeugma 5*, Belvil 5* si Ayscha 5*
Respectiv Locul 5, Locul 9 si Locul 13 in Top TripAdvisor.

Unul dintre cele mai apreciate si bine vandute lanturi de lux din Antalya, este lantul Cornelia cu ale sale Cornelia Deluxe 5* si Cornelia Diamond 5* - doua hoteluri excelente, care cu siguranta nu va vor dezamagi, oricat de pretentiosi ati fi.


=> Cornelia Deluxe, 5*****
Belek, Antalya
Locul 14 in Top TripAdvisor

Localizare: Cornelia Deluxe este situat la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul Antalyei si la 4 km de staţiunea Belek, pe malul mării.
Construit în anul 2002, cu o suprafaţă totală de 65 000 m2, a beneficiat de o ultima renovare in 2010.

Hotelul este compus dintr-o clădire principală cu 5 nivele, un corp cu 3 nivele - „Cornelia Garden” şi 80 de vile.

Structura camere:
In HOTEL 80% dintre camere sunt cu vedere la mare):
=> 205 standard room (3 dintre camere pentru persoane cu dizabilităţi, 22 connection room, max. 3 pers., 35-40 m2);
=> 15 family room cu două nivele (la nivelul 1 şi 2: dormitoare fără uşă, 2 băi, 2 TV, fără balcon, max. 4+1 pers., 55 m2);
=> 8 deluxe suite cu 2 camere (vedere spre mare, living, dormitor cu uşă, jacuzzi pe terasă, 2 TV, minibar plin – inclusiv băuturi autohtone şi de import, max. 3 pers., 100 m2);
=> 2 grand deluxe suite cu 2 camere (vederea spre mare, living, dormitor cu uşă, jacuzzi cu vedere spre mare, 2 TV, 2 terase, în fiecare zi – fructe, şampanie şi flori în cameră, minibar plin – inclusiv băuturi autohtone şi de import, servicii de spălătorie – gratuit, max. 4 pers., 120 m2).

=> Villa Garden (Cornelia Garden – toate camerele sunt cu vedere spre grădină):
48 standard room (pardoseală – parchet, max. 2+2 pers., 35-40 m2).

=> Villa Junior Suite:
80 villa junior suite de o cameră (living, dormitor fără uşă, baie cu jacuzzi şi duş, pardoseală – gresie, cu ieşire directă la piscină, restaurant separat (mic dejun, prânz) şi bar pe parcursul zilei, max. 2+2 pers., 50 m2).

Recomandare:
Hotel cu servicii de foarte bună calitate, camere renovate, bucătăria excelentă. Pentru o vacanţă de lux, hotelul face tot posibilul să se alinieze ultimelor tendinţe şi să utilizeze tehnologii de ultimă generaţie. Recomandat pentru clienţi exigenţi.

Aici puteti vedea un TUR la 360 grade al Cornelia De Luxe Resort.

Aici puteti vedea Conceptul De Ultra All Inclusive al Hoteluilui.


TARIFE/persoana/sejur de 7 nopti

(cazare cu Ultra All Inclusive, avion inclus, transfer inclus, fara taxa de aeroport de 95 euro/persoana)

=> Inceput de sezon: 3 iunie - 840 euro

=> Varf de sezon:- 15 iulie - 950 euro

=> Final de sezon: 2, 5, 9, 12, 16 septembrie - 891 euro


Pentru Tarife in alte date sau la alte Hoteluri in BELEK, click aici. 
Sau contactati-ne pe mail sau la telefon.

==


=> Cornelia Diamond, 5*****
Belek, Antalya
Locul 07 in Top TripAdvisor

Localizare: Cornelia Diamond este situat la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul Antaliei, la 2 km de staţiunea Belek, pe malul mării.
Construit în anul 2008, are o suprafaţă totală de 200 000 m2.

Hotelul este compus dintr-o clădire principală cu 8 nivele şi clădiri cu 2 nivele Lake Villa şi Lake House.

Main Building:
439 standard room (6 camere pentru persoane cu dizabilităţi, max. 3 pers., 42-50 m2);
10 executive sea view (vederea spre mare, amplasate la nivelul 7, max. 3 pers., 42-50 m2);
18 garden family room cu 2 camere (vedere spre grădină, 2 dormitoare cu uşă, 2 băi: 1 cu cadă, cea de a doua cu duş, 2 terase, max. 4 pers., 70 m2);
46 lake family room cu 2 camere (vedere spre piscină, 2 dormitoare cu uşă, 2 băi: una cu baie, cea de a doua cu duş, terasa cu ieşire directă spre piscină, max. 4+1 pers., 80 m2);
20 Golf Suite cu 2 camere (tip 1 - living, dormitor fără uşă, baia cu cadă şi duş, terasă, max. 2+2 pers.; tip 2 - 2 dormitoare cu uşă, 2 băi, una cu cadă, cea de a doua cu duş, terasă, max. 4+1 pers., 65 m2);
4 Blue Suite cu 2 camere (vedere spre mare, living, mini-bucătărie, bar, dormitor fără uşă, baia cu jacuzzi şi duş, home cinema, 2 balcoane, max. 3 pers., 80 m2);
6 Diamond Suite cu 2 nivele (vedere spre mare, nivelul 1: piscină proprie interioară cu jacuzzi, living, home cinema, mini-bucătărie, bar, masă de sufragerie pentru 8 pers., saună şi duş; la nivelul 2: 2 dormitoare cu uşă, între nivele se află camera pentru majordom, 2 băi cu jacuzzi şi duş, balcon şi terasa, max. 4+1 pers., 310 m2);
1 Presidential Suite (vedere spre mare, amplasat pe ultimul etaj, 2 living-uri, zonă de sufragerie pentru 10 pers. în sala de cocktailuri şi de recepţii, birou, bucătărie, piscină interioară cu jacuzzi, saună, zonă de fitness, 3 dormitoare cu uşă (una este destinată personalului dedicat), 4 băi cu duş şi jacuzzi cu vedere spre mare, balcon şi 2 terase, 6 pers., 700 m2).

Villas:
10 Lake Villas Amber & Saphir cu 2 nivele (la nivelul 1: living, sufragerie pentru 6 pers., mini-bucătărie, dormitor cu uşă, baie cu duş; la nivelul 2: 2 dormitoare cu uşă, 2 băi cu jacuzzi şi duş, 4 terase, max. 7 pers., 160 m2);
5 Lake Villas Lapis cu 2 nivele (la nivelul 1: living, mini-bucătărie, dormitor cu uşă, baie cu duş; la nivelul 2: dormitor cu uşă, baie cu jacuzzi şi duş, 3 terase, de la nivelul 2 se poate intra în clădirea principală, max. 4+1 pers., 100 m2);
12 Lake Villas Turquoise (primul dormitor este împărţit în 2 zone prin televizor, într-o zonă - french bed, în cealaltă - mobilă tapiţată, ieşire la piscină de pe terasă, 2 dormitoare cu uşă (twin beds), 2 băi: una cu cadă, cea de a doua cu duş, camerele sunt unite cu clădirea principală printr-un pasaj de sticlă, 3 terase, max. 6+1, 100 m2).
Villas - ieşire directă la piscină de la primul nivel.

Recomandare:
Hotel cu servicii de foarte bună calitate. Multe restaurante a la carte. Infrastructură foarte dezvoltată pentru activităţi sportive şi de agrement. Pentru copii există mini-club, luna-park şi un aquaparc. Recomandat tuturor categoriilor de turişti care isi doresc servicii de calitate.

Aici puteti vedea un TUR la 360 grade al Cornelia Diamond.

Aici puteti vedea Conceptul De Ultra All Inclusive al Hoteluilui.


TARIFE/persoana/sejur de 7 nopti

(cazare cu Ultra All Inclusive, avion inclus, transfer inclus, fara taxa de aeroport de 95 euro/persoana)

=> Inceput de sezon: 3 iunie - 910 euro

=> Varf de sezon:- 15 iulie - 1029 euro

=> Final de sezon: 2, 5, 9, 12, 16 septembrie - 970 euro

Pentru Tarife in alte date sau la alte Hoteluri in BELEK, click aici.
Sau contactati-ne pe mail sau la telefon.

=

Practic, Cornelia Diamond este cu circa 50-100 euro mai scump decat Cornelia De Luxe. Asta practic fiindca Cornelia Diamond este mai nou, mai apreciat si mai cautat de turisti!


In articolele urmatoare, va vom PREZENTA detaliat si RECOMANDA cu entuziasm si celelalte Hoteluri de TOP din BELEK!

Pentru REZERVARI si alte detalii ne gasiti oricand:

=> pe mail:
alex@KleverTravel.ro;
elena@KleverTravel.ro;
ioana@KleverTravel.ro;
catalin@KleverTravel.ro;

=> pe Noile telefoanele:

GSM office +4 0720.999.271
Telefon Fix: (Land Phone):
Romtelecom: +4 021.335.02.75;
RDS: +4 031.410.00.56; +4 031.410.00.64
Vodafone: +4 0371.489.684

FAX: +4 021.335.02.75; +4 0372.878.252

=> la NOUL SEDIU:

Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, sector 4, Bucuresti
(Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, zona Budapesta - intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)
Harta: http://goo.gl/maps/DH8bu

Pe FaceBook: http://www.facebook.com/KleverFan
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.