klever travel
Cauta:  
         
EGIPT - SHARM El Sheikh. Toamna 2015
Sharm El Sheik Klever 2015
marea rosie scuba 2015 klv
Marea Rosie sharm klv 2016
poveste egipteana 2016 klv
piramida egipt 2016 klv

"Nu exista o alta tara care sa ascunda atatea minuni" - o spunea Herodot cu 2400 ani in urma. Si v-o aminteam si noi in articolul de acum 2 saptamani, in care va recomandam charterul din Bucuresti catre Hurghada.

Ei bine, zborurile directe catre Hurghada continua si in toamna lui 2015, in septembrie, octombrie si noiembrie. Insa asta nu e tot.

Incpand din august, toata toamna, pana la inceput de decembrie 2015, va oferim si zboruri charter directe din Bucuresti catre Sharm El Sheikh.

Oricine viziteaza Egiptul gaseste intotdeauna ceva, care sa-l atraga. Marea Rosie ofera oportunitati inedite pentru cei indragostiti de scufundari si sporturi nautice, iar pentru cei pasionati de arheologie si istorie, misterele unei civilizatii de 5000 de ani reprezinta impresii de neuitat. Aveti ocazia de a vizita vestitele piramide de la Gizeh si Sfinxul, renumitul bazar din Cairo - Khan el Khalili, comorile lui Tutankhamon din Muzeul de Egiptologie, templele minunate din Luxor si Karnak, mormintele regale din Theba, muzeul aflat in Memphis, piramidele din Sakkara sau vestigiile romane din Alexandria.

Nu ratati ofertele noastre de nerefuzat intr-o destinatie de vacanta de poveste: Egipt

Va recomandam deci cursele charter spre Hurghada si Sharm El Sheikh, statiunile egiptene unde apa Marii Rosii este potrivita pentru baie tot timpul anului. Iar minunile subacvatice sunt dincolo de cuvinte.


Sharm El Sheikh

Statiunea Sharm El Sheikh - initial mai putin cunoscuta - a fost descoperita de scufundatorii pasionati.
Sharm El Sheikh este azi o statiune de lux, un adevarat paradis al scufundarilor.

Sharm el-Sheikh este un oras statiune situat in partea de sud a peninsulei Sinai, in regiunea "Janub Sina" dn Egipt, intre Marea Rosie si Muntele Sinai.

Sharm el-Sheikh este centrul administrativ al regiunii "Janub Sina" ce include si orase mai mici ca Dahab si Nuweiba, precum si zona interioara montana, manastirea Sfantei Ecaterina si muntele Sinai.

Statiunea Sharm El Sheikh este pozitionata pe o platforma stancoasa, astfel incat recifurile de corali ajung pana la tarm. Tocmai de aceea hotelurile din zona au amenajat pontoane lungi, care permit intrarea direct in apa adanca de la capatul recifului de corali. In anumite zone insa intrarea in apa este lina, pe nisip, desi adancimea poate creste rapid.

Protejata de vanturi datorita zonei muntoase si de valurile puternice datorita Canalului Suez si golfului Aqaba, statiunea a devenit foarte indragita de amatorii de diving si snorkeling


Naama Bay

Orasul este dispus de-a lungul a mai multor golfuri, dintre care Naama Bay este cel mai cunoscut.
Aici se afla cele mai cunoscute Resorturi de 4* si 5*. In zona centrala veti gasi restaurantele, cafenelele si magazinele iar amatorii de distractie si viata de noapte vor aprecia cluburile si discotecile locale.

La nord de Naama Bay se afla Sharks Bay. Aici este un adevarat paradis al scufundatorilor deoarece reciful de corali incepe chiar de la linia tarmului si se intinde pe suprafete foarte intinse. Mai la nord se afla Nabq Bay.

Ras Um Sid Cliff
Putin mai la sud de Naama Bay se afla Ras Um El Sid, un golf cu apa limpede, nu foarte adanc, unde, pe perioada refluxului, se poate face snorkeling. Aceasta este regiunea stancoasa care uneste Na`ama Bay de golful Sharm El Maya. Ras Um Sid este situat la aproximativ 5 minute de Sharm intr-o directie, iar in cealalta directie este Na`ama Bay. Aceasta regiune este de asemenea cunoscuta pentru recifurile de corali si pentru faleza inalta cu multe hoteluri.

Sharm El Maya
Urmeaza Sharm El Maya si apoi vechiul Sharm El Sheikh locul unde turistii pot hoinari prin bazarul zgomotos, admirand coloritul orasului vechi. Tot aici se afla si portul principal.
Pitorescul golf este un port natural in care ancoreaza o multime de ambarcatiuni de mici dimensiuni. Frumoasele plaje de nisip sunt pline de palmieri, iar regiunea se bucura de hoteluri noi de 5* si de avantajul ca vechiul oras se afla la scurta distanta.

Mai la sud se gaseste rezervatia Ras Mohammed, o adevarata minune pentru iubitotrii de diving si snorkeling.


Sharm el Sheikh s-a dovedit a fi unul din cele mai potrivite destinatii in care turistii sa se poata bucura de soare, mare, nisip si ospitalitatea localnicilor. Este inconjurat de trei arii protejate: Parcul Protejat Natural Ras Mohammed, Parcul National Sf. Caterina si zona protejata Nabq.

Speciile mediului acvatic sunt numeroase si spectaculoase: aici va asteapta 250 de recifuri de corali si 1000 de specii de pesti.


Din Sharm El SHeikh puteti porni in descoperirea Egiptului printr-o serie de excursii optionale din care amintim numai cateva experiente fascinante:

Cairo (cu autocarul sau cu avionul) Se viziteaza piramidele, Sfinxul, Templul din Vale, Muzeul de Egiptologie. Se pot vizita ateliere de papirus si parfumerie.

Luxor (cu avionul) Pe Malul de Est se viziteaza Templul Karnak. Obiectivele de pe Malul de Vest sunt Valea Regilor, Templul Reginei Hatsepsut, Colosii Memnon. In functie de timp sunt programate si vizitarea unui atelier de prelucrare a alabastrului sau de papirus.

Muntele Sinai - Muntele lui Moise. O vizita in Peninsula SInai e o ocazie speciala pentru o vizita pe Muntele lui Moise, situat la 350 km de Sharm. Sinai este unul dintre cele mai inalte varfuri din Egipt, locul unde Moise a preluat de la Dumnezeu cele 10 Porunci, conform Bibliei. In aceasta excursie se viziteaza Manastirea Sf. Ecaterina - cei care doresc pot urca pe cele 800 de trepte (in circa 3 ore se ajunge la manastire unde in zori se admira rasaritul soarelui)

Ras Mohammed
- Excursie cu vaporul in renumitul Parc National. Plaja si posibilitate de scufundari la mica adancime.

Excursie cu vaporul - Excursie de o zi cu vaporul pe ruta Ras Mohammed - Tiran, cu posibilitati de scufundari la mica adancime, pentru admirarea coralilor.

Vapor cu fund de sticla - Program de aprox. 1,5 ore, recomandat pentru cei pasionati de fotografiere. Lumea mirifica a marii isi va deschide portile in fata ochilor dumneavoastra.

Delfin-show - Dolphinella - Program de prezentare cu delfini (apox. 2 ore). Recomandat in special pentru familii.

Cina in stil beduin - Cina specificaintr-un cort beduin, in adancul desertului. Vizitarea unui sat de beduini, program folcloric cu dans, muzica, sisha, apus de soare fermecator.

Beach Buggy - Program de aprox. 2 ore in desert. Oprire scurta pentru a admira rasaritul sau apusul de soare.

Scufundari - Program cu vaporul, scufundari in Marea Rosie pentru toate categorrile: incepatori, avansati, cu certificat.
--

Sunt foarte multe de spus, dar si mai mule de descoperit, asa ca Egiptul se afla la doar 2 ore si jumatate de zbor! Pentru oferte in Egipt - click aici.

Nu ratati charterul in HURGHADA sau cel in SHARM EL SHEIKH.

Primele zboruri din septembrie sunt deja pline asa ca, grabiti-va cu rezervarile!

Stiti unde si cum sa ne gasiti:


Echipa Klever Travel
tel: 021 335.02.75
mobil: 0720.999.271
mail: office@klevertravel.ro
Your Professional Travel and Events Consultants
----------

SHARE-uiti mai departe catre prietenii interesati!
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.