klever travel
Cauta:  
         
LEAPSA CU PREMII pentru BLOGGERI!
Leapsa Klever Travel iulie 2011

Fiindca Experienta inseamna tocmai suma greselilor noastre adunate si a lectiilor invatate din ele, ne-am gandit ca ar fi excelent sa incepem si sa adunam o COLECTIE DE GRESELI FACUTE CAND CALATORIM. 

Interesanta ca sa descoperim ca nu suntem singurii care am trecut prin asta si utila ca sa invatam unii de la altii! 

Totul a inceput cu acest articol: GRESELI si PROBLEME de evitat cand CALATORESTI

Pentru ca ne dorim ca aceasta Colectie de "Greseli de Evitat in Turism" sa devina o lectura online interesanta si utila, ne-am dori foarte mult sa fie preluata, completata si inbunatatita in blogosfera.

Asa s-a nascut aceasta KLEVER LEAPSA cu PREMII pt BLOGERI!

Si pentru ca stim ca o astfel de "Leapsa" devine interesanta mai ales atunci cand ofera un avantaj, un premiu sau un bonus bloggerului care o preia si o da mai departe, va propunem:

CADOU:  O REDUCERE DE 5% din ORICE PACHET CHARTER de VACANTA, rezervat la noi in 2011!

Pentru tine, blogger-ul care accepti provocarea noastra, dar si pentru Prietenii tai, care te vor insoti in Vacanta!

5% reducere poate insemna un CADOU de 5 euro de persoana, daca vacanta costa numai 100 de euro. Insa poti castiga si 50 de euro de persoana, daca alegi un Pachet cu un Pret mai mare!

=> daca se aduna 100 de contributors, adica minim 100 de articole si linkuri de la bloggeri, unul dintre voi va primi CADOU 100 de euro discount pentru Vacanta sa rezervata cu noi in 2011.

=> daca se aduna 200 de contributors, adica minim 200 de articole si linkuri de la bloggeri, unul dintre voi va primi CADOU 200 de euro discount pentru Vacanta sa rezervata cu noi in 2011.

In ce consta Leapsa pe Bloguri sau Ce Trebuie Sa Faci:

Scrie pe Blog un ARTICOL despre Greselile pe care le-ai facut in Calatoriile tale, despre Problemele avute pana acum si despre cum le-ai depasit sau ce ai invatat din ele.

Povesteste-ne din pataniile tale, impartaseste cu noi si blogosfera peripetiile tale de Vacanta - cele mai amuzante, stupide, ciudate sau neasteptate situatii in care ai ajuns in Calatoriile tale.

Evident, trebuie sa mentionezi Cine ti-a transmis LEAPSA si sa o trimit si tu mai departe catre unul sau mai multi bloggeri.

ATENTIE:
Pentru a putea beneficia de BONUSUL PROMIS, mai trebuie doar sa:

- mentionezi de unde a pornit initial Leapsa (folosind un Link catre acest articol sau catre www.KleverTravel.ro )

si

- sa ne trimiti un Link cu articolul tau (fie ca un Comentariu la acest articol, fie ca un comentariu sau Post direct pe Pagina noastra de FaceBook: www.facebook.com/KleverFan )

Promitem sa mentionam in articolul acesta, cu Link, toti Bloggerii care au participat la Leapsa aceasta.

Si inca ceva: nu ne adresam numai Bloggerilor Mari, nu tintim "A Listeri" sau Influencers ci cautam oameni care Calatoresc si care vor sa impartaseasca din experienta lor si sa invete din a celorlalti!

Iar daca NU ai inca BLOG, poti participa la LEAPSA noastra, daca scrii despre "Greselile, Problemele si Solutiile descoperite in Calatoriile tale", intr-un comentariu pe pagina noastra de FaceBook sau chiar aici pe site!

Nu vrem sa dam neaparat un termen limita, insa hai sa nu asteptam vara sa se termine pentru a pleca in Vacanta. Pe 20 august 2011 punem stop acestei prime Lepse cu Discounturi Klever.
 

Cristian C. FRANCU
C.E.O. Klever Travel
Your Professional Travel & Events Consultant and Problem Solver, Your Free Time Alchemist

http://www.facebook.com/cristianfrancu
http://twitter.com/cristianfrancu
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.