klever travel
Cauta:  
         
MALDIVE - Paradisul Tropical Perfect
MALDIVE 2014 2
MALE - Capitala MALDIVE
MALDIVE 2013
MALDIVE 2014
maldive water villas 13

Situate in mijlocul Oceanului Indian, Insulele Maldive sunt un adevarat paradis tropical exotic. Diversitatea faunei subacvatice de aici face din Maldive o adevarata "Mecca a scufundatorilor".

Republica Maldive este practic un arhipeleag format din 1192 insule de corali, grupata in 26 de ATOLI de corali.
 
Atolul este o formațiune geologică de formă mai mult sau mai puțin circulară care înconjoară o lagună formată din depunerea scheletelor de corali.

Peste 200 dintre aceste Insule sunt locuite si circa 80 dintre ele sunt efectiv Resorturi turistice independente.

Si totusi, probabil cel mai apreciate de turisti sunt tocmai insulele nelocuite!

Trebuie sa ajungeti macar o data in MALDIVE!

Cu siguranta ati vazut si visat macar o data la peisajele de aici. Trebuie sa ajungi in MALDIVE fie si numai pentru ca sa te asiguri ca tot ceea ce ai vazut in poze si filme chiar exista.

Da, Insulele MALDIVE sunt o destinatie scumpa. Insa culoarea oceanului in MALDIVE este unica si iti va ramane in suflet toata viata.

In Maldive apele oceanului sunt extrem de clare si curate - vizibilitatea sub apa ajunge si la peste 50 m iar temperatura medie anuala a apei este 26-27 grade Celsius. Insa ceea ce fascineaza este culoarea si nuantele de verde si albastru ale apei oceanului.

Si toate aceste culori si nuante sunt daruite lumii de numarul mare de recifi de corali si de lumea subacvatica din zona.
Poate tocmai de aceea MALDIVELE, cu atolii lor de corali, au devenit locul ideal pentru o vacanta romantica sau o Luna de Miere.

Atmosfera este linistita si relaxanta iar localnicii si mai ales angajatii in turism sunt apreciati in mod deosebit pentru amabilitate si ospitalitate.

In Maldive sunt peste 180 de hoteluri si resorturi, multe dintre vile si bungalowuri fiind construite chiar pe apa (pe suporti speciali) - celebrele water villas sau ocean villas. Marea majoritate a hotelurilor din MALDIVE au propriile centre de diving si snorkeling, cu instructori profesionisti.

Republica Maldive a avut o dezvoltare constanta a turismului incepand cu anii 1970, in zilele noastre turismul fiind cea mai importanta sursa de venit pentru stat. A doua o reprezinta, firesc pentru o natiune insulara in mijloc de ocean, pescuitul!

Insulele MALDIVE au o Populatie de circa 360.000 locuitori si un numar dublu de turisti. 

Maldive este considerata una dintre cele mai sigure si linistite destinatii de odihna din lume.

Limba oficiala este divehi si face parte din familia indo-iraniana, religia oficiala este cea islamica (turistii sunt rugati sa respecte traditiile si practica localnicilor - Nu se poate intra in tara cu bauturi alcoolice).

Aeroportul este amplasat pe o insula separata, nu departe de capitala Male. Insula pe care se afla aeroportul se numeste Hulhumale si este indeajuns de lunga sa permita aterizarea de avioane de tip Beoing-uri 747.

Capitala se numeste MALE si are 1,7 km lungime si 1 km latime. Si totusi gazduieste 100.000 de locuitori.  

Boduthakurufaanu Magu este artera principala a orasului, unde se afla banci si cladiri guvernamentale. Din ea pornesc strazi catre hoteluri si alte cladiri turistice si la mijlocul sau se afla Piata Centrala - Jumhooree Maidhaan.

Insa MALE, capitala - nu este principala destinatie turistca a Insulelor Maldive.

De obicei, de la aeroport, turistii pornesc direct catre un RESORT - un atol de corali.

Transferul se face fie cu barca/salupa, daca Insula/Resort-ul tau e aproape, fie cu hidroavionul! In cazul transferului cu hidroavionul, cel mai probabil bagajele tale de cala (cele mari) vor sosi la Hotel cu vaporul, deci e bine sa ai in bagajul de mana cate ceva util si ceva haine de schimb - extrem de utile pana ajung si bagajele in camera ta.

CLIMA in MALDIVE

Climatul in Maldive este unul TROPICAL. Temperaturile sunt in jur de 30 de grade Celsius in tot timpul anului. Sezonul ploios incepe din Aprilie si dureaza pana in Octombrie. Musonul de sud-ves afectand insulele mai ales din Iunie pana in final de august.
Vremea este perfecta in timpul iernii  noastre. Si in aceasta perioada te poti bucura la maxim de culorile celebre ale zonei: Marea verde, Cerul albastru si Nisipul alb.


Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca INSULELE MALDIVE vor deveni (de Revelion si in Ianuarie si Februarie 2014) o destinatie operata in regim PART CHARTER din BUCURESTI.

Vom promova si efectua rezervari pentru toate cele 4 plecari in regim part charter cu zborurile companiei Turkish Airlines, cu escala in Istanbul.

Regasiti mai jos datele de plecare si orarele de zbor pentru fiecare plecare in parte. Orele precizate sunt ore locale. Diferenta de fus orar este de plus 3 ore.

ATENTIE: zborurile au aterizare a doua zi raportat la data plecarii!


=> Plecare de REVELION in MALDIVE:
26.12.2013 cu retur pe 6.01.2014 (Revelion)
Detalii, Hoteluri si Tarife de REVELION 2014 in MALDIVE, aici.

=> 2 Plecari in IANUARIE 2014:
16.01 cu retur pe 27.01.2014,
30.01 cu retur pe 10.02.2014,

=> 1 plecare in FEBRUARIE 2014
13.02 cu retur pe 24.02.2014

Detalii, Hoteluri si Tarife MALDIVE in Ianuarie si Februarie 2014, aici.

Orar de zbor:
21:55 OTP - 23:15 IST - 01:10+1 IST - 12:00 MLE
cu retur MLE 23:50 - 05:30+1 IST - 7:55 IST - 9:15 OTP

Conditiile generale de calatorie ale companiei aeriene Turkish Airlines. 
Locurile sunt confirmate in clasa economy, turistii au dreptul la 40 kg bagaj de cala (divizate in maxim 2 piese de bagaj) +8 kg bagaj de mana (maxim 1 piesa).

Pretul porneste de la de la 2296 euro si include:
- bilet avion Bucuresti - Male si retur (cu escala pe aeroportul din Istanbul),
- transfer aeroport - hotel - aeroport,
- cazare numarul de nopti cu regimul de masa precizat,
- asigurarea multiprodus.

Pretul nu include:
- supliment pentru infant - 80 de euro sau conform ofertei (include asigurarea multiprodus, infantul nu are loc in avion si catering)

Ne puteti cere oricand nformatii despre hoteluri.

Oferta completa MALDIVE o gasiti aici.

Excursiile optionale sunt oferite de fiecare hotel in parte in Maldive.

Viza pentru Maldive se obtine la sosire pe aeroport (viza turistica valabila 30 de zile). Turistii trebuie sa aiba pasaport valabil 6 luni de la data returului in tara.

Insulele MALDIVE nu sunt o destinatie pentru cei care isi doresc sa viziteze orase si sa vada in fiecare zi o alta atractie turistica. Insa MALDIVELE sunt perfecte pentru relaxare pe malul oceanului.

Apa de un verde albastrui aproape electric, nisipul alb, cerul albastru si palmierii umbrind nisipul - nu exista imagine mai paradisiaca, nu-i asa?

Va asteptam cu intrebari, propuneri si rezervari!

Echipa Klever Travel
tel: 021 335.02.75
mobil: 0720.999.271
mail: office@klevertravel.ro
Your Professional Travel & Events Consultants
-

Multumim pentru ca trimiti mai departe catre prietenii interesati!
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.