klever travel
Cauta:  
         
Marea Ionica - O noua destinatie pentru VARA 2013
Lefkada
Iaht
Porto Katsiki
Lichnos
Krioneri
Valtos
Casa
Bella Vraka

Lefkada este una dintre cele mai frumoase si pitoresti insule grecesti. Veti descoperi aici plaje nesfarsite, o vegetatie luxurianta si sate traditionale unde se conserva intacte obiceiurile si bucataria autentica greceasca. Lefkada este destinatia perfecta pentru o vacanta in familie sau cu prietenii, in care va veti bucura de soare, plaja si de ospitalitatea oraselor tipic mediteraneene.

Intreaga insula este presarata cu statiuni estivale si sate pitoresti intr-un melanj cosmopolit. Asezarile sunt plasate intr-un decor natural magnific, inconjurate de dealuri si munti in care se gasesc pesteri, cascade si izvoare. Insula este imprejmuita de numeroase plaje, recunoscute ca cele mai frumoase nu doar din Grecia, ci din intregul bazin mediteranean.

Localizata in Marea Ionica, Lefkada este despartita de continent printr-un canal ingust. Este singura insula conectata cu Grecia continentala printr-un pod mobil fiind astfel usor accesibila cu masina. Insula este predominant muntoasa, insa de la est catre vest, peisajele se schimba, de la vegetatie luxurianta la plaje nesfarsite, cu nisipuri fine.

Lefkada este bogata in istorie si cultura, fiind una dintre cele mai frumoase si populare insule ale Greciei. Fiecare dintre localitatile insulei are un specific propriu si un sejur pe insula ar trebui sa includa o vizita in fiecare dintre acestea.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Parga este o veche cetate venetiana de pe Riviera Epirului, situata la 68 km nord-vest de Preveza si 50 km de Igoumenitsa. Orasul este situat intr-un golf pitoresc, vegheat de un castel venetian si inconjurat de plaje cu nisip fin.

Parga are o arhitectura remarcabila influentata de stilul venetian, cu strazi inguste, case cu balcoane din lemn si acoperisuri cu tigla, biserici frumoase, capele ascunse, manastiri si monumente.

Printre principalele atractii ale orasului se numara bisericile Sfintii Apostoli din centrul orasului, Sf. Nicolae - protectorul Pargai, Sf. Sostis - construita intre doua stanci pe plaja cu acelasi nume si biserica Sf. Atanasie.

In portul mic si cochet din Parga ancoreaza multe iahturi private sau ale companiilor care organizeaza excursii la celebrele plaje Valtos si Lichnos sau la altele mai mici, izolate.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Sivota este o localitate pitoreasca, situata in Thesprotia, pe coasta vestica a Greciei, cu iesire la Marea Ionica, la 30 km nord de Parga si 25 km de portul Igoumenitsa.

Un cadru pitoresc si linistit, cu munti impozanti ce se inalta peste plaje cu nisip alb si ape limpezi, comori arheologice si taverne traditionale ce servesc delicioase specialitati grecesti, Sivota este un paradis la care publicul larg nu a avut acces inca.

Statiunea se afla intr-o zona de o frumusete naturala impresionanta, fiind situata intre munti si mare, incojurata de paduri de pini si chiparosi. Orasul este inconjurat de numeroase lacuri si plantatii de maslini si o rezervatie naturala in care traiesc berze, diverse specii de vulturi, pelicani si bivoli de apa.

Deschiderea la Marea Ionica, multitudinea de insule mici din zona, la care se adauga Corfu, Paxi si Antipaxi, frumusetea naturala a locurilor, fac din Sivota o destinatie extrem de atractiva. Pentru a va putea bucura pe deplin de toate acestea, explorati insulele si golfurile ce se gasesc de-a lungul coastei intr-o excursie cu barca.

Pentru mai multe detalii, click aici.
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.