klever travel
Cauta:  
         
Piata de Craciun: Noiembrie - Decembrie 2015 (avion)
craciun la praga 2015 1
Praga Piata de Craciun
pc1
pc2
pc3
pc4
pc5
pc6
pc7
craciun in Norvegia
bergen orasul de Turta Dulce 2015
bergen turta dulce piata craciun
Piata de Craciun de la Paris

Pietele de Craciun sunt o traditie asteptata in tot mai multe orase din Europa.

Atmosfera festiva a Pietelor de Craciun, cu specificul lor local si bucuria tipica Craciunului, atrage tot mai multi vizitatori in fiecare an.

De la localnicii care se bucura de magia sarbatorilor de iarna, la turistii care sunt incantati sa descopere orasul vizitat intr-o perioada in care traditiile si produsele locale se prezinta intr-o desfatare a simturilor in si in jurul Pietelor de Craciun.


Oferte de PIETE DE CRACIUN cu avionul!


=> VIENA

Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, figurine de martipan, nuci glazurate. Casute de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care canta colinde, bradul urias, impodobit in mijlocul pietei. Acesta este farmecul Pietei de Craciun din Viena. Invaluit, desigur, in atmosfera medievala a batranului oras care gazduieste targul de Craciun in fiecare an, inca din secolul al XIV-lea.


PIATA DE CRACIUN: Viena - Noiembrie - Decembrie 2015 (avion Austrian Airlines)
de la 199 euro (sejur / persoana)

Date de plecare:
19 noiembrie, 30 noiembrie,
03 decembrie, 10 decembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

--

=> PRAGA

Colinde, beteala, cozonac. Felicitari, artificii, luminite. Iar lista cu micile minunatii care tes atmosfera magica din jurul Craciunului poate continua. Descopera-le anul acesta intr-un decor de basm: in inima Pragai, orasul minunilor. Aici, Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun. Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. Acolo, un brad urias este adus an de an din muntii Sumava, iar la lasarea serii, o perdea de lumina il imbraca, spre deliciul trecatorilor.


PIATA DE CRACIUN: Praga - Noiembrie - Decembrie 2015
(avion CSA)
de la 199 euro (sejur / persoana)

Date de plecare:
27 noiembrie,
04 decembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI


PIATA DE CRACIUN: Praga - Noiembrie - Decembrie 2015
(avion Tarom)
de la 199 euro (sejur / persoana)

Date de plecare:
30 noiembrie,
10 decembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

--

=> BERLIN

Capitala Germaniei, BERLIN este si "capitala" Pietelor de Craciun din Germania! Aici veti putea gasi peste 50 de targuri de Craciun organizate peste tot in oras.

Marile bulevarde, pietele si muzeele vor imbraca haine de sarbatoare. Viziteaza renumitele Piete de Craciun de la Castelul Charlottenbrug, Piata Gendarmenmark, Potsdamer Platz, Biserica Memoriala Kaiser Wilhelm din apropiere de Kurfurstendamm.

Grabiti-va sa prindeti locuri pentru o vizita in Piata de Craciun din Capitala Germaniei.


PIATA DE CRACIUN: Berlin - Noiembrie - Decembrie 2015 (avion Air Berlin)
de la 163 euro (sejur / persoana)

Date de plecare:
28 noiembrie (Grup 1 si 2), 03 decembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
--


=> PARIS

"Capitala Luminilor" isi deschide portile de Craciun pe tot teritoriul, din Saint-Germain-des-Pres si pana la DisneyLand. Astfel ca, fie optezi pentru o "simpla" plimbare pe Champs Elysees, fie vizitezi pietele de Craciun: L"Arche de Noel a la Defense, deschisa in cartierul cu acelasi nume, Place Saint Sulpice, unde poti vizita Satul lui Mos Craciun. Personaje de iarna te asteapta pana pe 24 decembrie si la Place Saint Germain des Pres.

Nimic nu este mai incantator decat festivitatea aprinderii luminilor de Craciun pe Champ Elysees, un eveniment transmis in direct de televiziuni in intreaga lume si la care participa personalitati importante din Franta si invitati de peste hotare. Copacii de pe Champ Elysees sunt acoperiti cu ghirlande si beteala, iar Turnul Eiffel feeric luminat domina atmosfera de sarbatoare.

Vino si tu la Paris si fii martor la aprinderea luminilor pe Champ Elysees!


PIATA DE CRACIUN: Paris - Noiembrie 2015 (avion Air France)
de la 299 euro (sejur / persoana)

Data de plecare:
28 Noiembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

--

=> BERGEN

Bergen - cel mai mare oras din turta dulce din lume

La inceput de iarna, in orasul fiordurilor, Bergen, are loc o piata de Craciun cu adevarat speciala. Aici se construieste un oras Bergen in miniatura, numai din turta dulce.

Gradinite, scoli dar si persoane particulare isi trimit an de an, contributia lor sub forma de casute din turta dulce, pentru a ajuta astfel la constructia orasului de turta dulce.

Tot in perioada Adventului au loc festivitati precum "Festivalul Luminilor & Aprinderea Bradului de Craciun" sau "Aprinderea luminilor Advent-ului pe muntele Floyen si coborarea cu saniutele".


PIATA DE CRACIUN BERGEN (Norvegia) - Noiembrie 2015 (avion KLM)
de la 599 euro (sejur / persoana)

Data de plecare
26 Noiembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI


----------


Traditia organizarii acestor Piete de Craciun a luat nastere in tarile germanice pe vremea cavalerilor Teutoni. De aceea cele mai traditionale si speciale Piete de Craciun se organizeaza in AUSTRIA si BAVARIA:


TURUL PIETELOR DE CRACIUN (Noiembrie 2015) DIN AUSTRIA si BAVARIA (avion Austrian Airlines)
de la 399 euro (sejur / persoana)

Data de plecare:
23 Noiembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

--


TURUL PIETELOR DE CRACIUN 2015 - BAVARIA (avion Lufthansa)
de la 399 euro (sejur / persoana)

Data de plecare:
29 Noiembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

--

O experienta speciala si complexa este Circuitul Pietelor de Craciun pe care vi-l propunem mai jos:

Colinde, beteala, cozonac. Felicitari, artificii, luminite. Iar lista cu micile minunatii care alcatuiesc atmosfera magica din jurul Craciunului poate continua. Descopera-le anul acesta intr-un circuit de basm care reuneste cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa Centrala: Cehia Polonia Slovacia - Austria. In inima Pragai, orasul minunilor, Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun. Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. Acolo, un brad urias este adus an de an din muntii Sumava, iar la lasarea serii, o perdea de lumina il imbraca, spre deliciul trecatorilor. Periplul pietelor de Craciun continua apoi cu Brno al doilea oras ca marime din Cehia si minunatul oras Olomouc al carui centru istoric este al doilea ca marime si importanta dupa Praga. In partea a doua a circuitului vom v izita Cracovia care gazduieste cea mai mare si mai frumoasa piata de Craciun din Polonia, iar ultimul popas il facem in capitala Slovaciei, Bratislava, pentru vizitarea celei mai reprezentative piete de Craciun din aceasta tara.

TURUL PIETELOR DE CRACIUN: Europa Centrala GERMANIA - CEHIA - POLONIA - SLOVACIA (avion Lufthansa)
de la 399 euro (sejur / persoana)

Data de plecare:
05 Decembrie

Pentru mai multe detalii CLICK AICI

--

Pentru intrebari, sugestii si pentru a va rezerva locurile in avion si la hotel, in functie de data si destinatia preferata, stiti unde si cum sa ne gasiti:


Echipa Klever Travel
tel: 021 335.02.75
mobil: 0720.999.271
mail: office@klevertravel.ro
Your Professional Travel and Events Consultants
----------

SHARE-uiti mai departe catre prietenii interesati!
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.