klever travel
Cauta:  
         
Promotie Turcia - Bilete de avion GRATUITE!
cornelia diamond 11
susesi 11
calista 11
rixos sungate 11

Turcia este o destinatie excelenta pentru vacanta. Ai de ales intre o multitudine de locatii fascinante: de la Istanbul - orasul ce uneste doua continente si a fost numit "Capitala Lumii", la Ankara, capitala de astazi, de la Kusadasi la Bodrum, orasele statiune de pe malul Marii Egee, ori de la Pamukkale - "castelul de bumbac", la Cappadoccia, cu peisajele sale ciudate si formatiunile stancoase unice de aici.

Insa probabil ca destinatia favorita a majoritatii turistilor romani, in Turcia, ramane Antalya. Nu doar orasul, ci intreaga salba de statiuni din regiune, de la stanga la dreapta cum privesti dinspre mare: KEMER, ANTALYA, LARA-KUNDU, BELEK, SIDE si ALANYA.

Golful are la nord lantul muntilor Taurus si ofera peste 200 km de plaje, golfulete, vai, pesteri, paduri, cascade, toate asteptand sa fie descoperite si redescoperite.

In putine locuri te simti mai bine tratat decat aici: oameni prietenosi, cel mai bun all inclusive din lume, hoteluri de lux, plaje superbe si peisaje pe masura.

Antalya ramane destinatia perfecta pentru orice tip de vacanta, orice stil de viata, orice asteptari si orice buget. Exista Hoteluri si Resorturi perfecte pentru familiile cu copii, la fel cum exista si hoteluri dedicate numai adultilor. Exista Hoteluri tip Club, pline de viata si de animatie, la fel cum exista hoteluri linistite si calme. Exista hoteluri cu Ultra All Inclusive, in care totul, de la bautura la mancare, este inclus in tariful achitat, la fel cum exista si hoteluri care ofera numai cazare cu Mic Dejun. Exista hoteluri de 3 stele si Hoteluri pentru care 5 stele sunt prea putine. (Exista si Hoteluri de 2 stele insa nu am recomanda decat celor foarte indrazneti, fie aventurieri, fie cu un buget mult prea mic, sa testeze calitatea hotelurilor de 2 stele din Turcia).

Pentru a va putea bucura de tot ce va poate oferi Antalya, dar nu de unii singuri, ci alaturi de familie sau prieteni, va supunem atentiei o noua promotie pe care o lansam incepand cu data de 27 iunie.

Daca iti strangi familia sau iti aduni prietenii pentru o vacanta in TURCIA - primesti bilete de avion GRATUITE !

Rezerva acum si primesti cate un bilet de avion GRATIS pentru fiecare camera rezervata suplimentar.

Promotia se aplica pachetelor charter cu plecare din Bucuresti, Cluj, Iasi, Satu Mare, Targu Mures si Timisoara in perioada 01 Iulie - 15 August 2011 si este valabila incepand cu data de 27 Iunie 2011

Valoarea biletului de avion oferit ca reducere din pachet este de 120 EUR

Pentru a vedea oferta in care se ofera Biletele Gratuite de Avion pentru Antalia click aici.

Conditii:
Camerele suplimentare (minimum 2 persoane/camera) vor fi rezervate in acelsi timp, la acelasi hotel si pentru aceeasi perioada
Promotia nu se aplica retroactiv iar alte oferte speciale nu sunt valabile alaturi de aceasta

Pentru rezervari sau intrebari nu ezitati sa ne contactati la telefon sau pe email.

Echipa Klever Travel
tel: 021 318 56 01
mobil: 0720 999 271
mail: office@klevertravel.ro 
Your Professional
 Travel & Events Consultants & Problem Solvers

Pentru Oferte, Reduceri si Promotii dedicate Fanilor nostri, va asteptam pe: 
http://www.facebook.com/KleverFan
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.