klever travel
Cauta:  
         
Top 10 oferte de nerefuzat in octombrie 2011
0 toamna klever
toamna 2011
2 budapest
3 cafea in budapeste
4 praga castel
5 harta paralia
6 viena
7 shopping

Suntem la mijlocul toamnei si inca nu a inceput nebunia dinainte de sarbatorile de iarna cand toata lumea freamata si se intreaba "Unde ne petrecem Craciunul? Ce facem de Revelion?" . Suntem in anotimpul cel mai bun pentru plimbari, cand nu mai sunt temperaturile arzatoare ale verii si cand nu ne ingheata nasul de la vantul iernii. Toamna este un anotimp bun pentru circuite, pentru descoperiri geografice personale.

Pentru ca suntem in cea de-a 10-a luna a anului, v-am pregatit 10 oferte de nerefuzat pentru dvs si cei dragi!

1. Oferta Speciala Shok - ultimele plecari Riviera Olimpului, autocar 7 si 14 octombrie
55 euro (sejur / persoana)

PLATESTI 55 euro TRANSPORTUL si primesti CAZAREA GRATUITA !!

Plecare: 14.10

Vile in promotie
Vila Helena
Vila Ikaros
Vila Dimitra

Tarifele includ:
Cazare 7 nopti
Transport autocar din Bucuresti
Asistenta turistica pe perioada sejurului

Pentru a accesa oferta, click aici.

2. Shopping la Budapesta, autocar, octombrie, 99 euro
de la 99 euro (sejur / persoana)

Bonus: Excursie la fabrica de bijuterii Caprice si in pitorescul oras Szentendre (renumit pentru casele traditionale,magazinele de artizanat, paprica, marzipan, restaurante si cafenele)

PLECARI:  12.10; 26.10.2011

ZIUA 1: Plecare din Bucuresti ora 21.00 de la Restaurantul Cina, pe ruta Ploiesti –Brasov  – Sibiu – Arad.  Se circula noaptea.
ZIUA 2: Sosire si cazare la Budapesta. Dupa amiaza, timp liber la dispozitia turistilor pentru plimbare, shopping.  Seara puteti opta pentru un program special, croaziera pe Dunare cu cina inclusa unde putetiadmira: Parlamentul, podurile dunarene, Citadela, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare ( Matei Corvin), Monumentul Libertatii, Bastionul Pescarilor, Corsoul Dunarii, I-la Margareta. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 3: Mic dejun. Excursie la Szentendre ( plimbare pietonala si shopping). Popas la fabrica de bijuterii Caprice. Dupa amiaza, optional puteti participa la un program special la herghelia Bodor, pe Insula Szentendre (echitatie si pranz bogat, 35 Euro/pers). Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4: Mic dejun. Excursie optionala la Viena (popas la Pandorf si plimbare pe Mariahilferstrasse, tur de oras cu autocarul  – Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal - Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior) si Catedrala Sf. Stefan (interior)-35 Euro/pers). Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5: Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar 3*, licentiat pentru turism;
- 3 nopti cazare in Budapesta la hotel 3* (IBIS, GRIFF, WIEN sau similar) cu mic dejun;
- Asistenta turistica.

PRETUL NU INCLUDE: asigurarea medicala, intraririle la obiectivele turistice, excursiile optionale.

Pentru a accesa oferta, click aici.


3. Circuit 2011 autocar Descopera Odessa, perla Marii Negre, octombrie-noiembrie
de la 125 euro (sejur / persoana)

PLECARI: 20.10; 03.11; 17.11.2011     

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, ora 05:00 de la Restaurantul Cina, pe traseul Urziceni – Buzau – Braila – Galati –Giurgiulesti(vama Rep. Moldova)- Reni(vama Ucraina). Seara, sosire si cazare in Odessa, hotel 3*.
Ziua 2: Mic dejun. Tur de oras – Odessa cu autocarul si pietonal pentru a admira B-dul Primorskaya, treptele Potemkin (simbolul orasului-192 trepte), monumentul lui Pushkin, monumentul Ducelui Richelieu, Opera, Universitatea, B-dul Francez. Seara, optional, spectacol la  celebra Opera din Odessa. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3: Mic dejun. Deplasare la Catedrala Uspenskaya, plimbare pe artera pietonala Deribasovskaya, Biserica Sf. Pantelimon. Dupa amiaza, deplasare la un centru comercial (Privoz sau Athena Mall) pentru shopping. Seara, optional, va recomandam un super show la Delfinariul din Odessa, considerat printre cele mai mari din Europa. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4: Mic dejun. Trecerea Nistrului si popas la Cetatea Alba. Plecare catre tara la ora 12:30 catre tara. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Pretul include:
- Transport autocar clasificat pentru turism 3*;
- 3 nopti cazare in Odessa, hotel Yunost 3*/similar (conform normelor de clasificare locale) cu  mic dejun;
- Excursiile din program;
- Ghid din partea agentiei pe traseu.

Pretul nu include: biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult) si nici ghizii pentru acestea, ghizi locali, alte cheltuieli personale; asigurarea medicala si storno (recomandata).

Pentru a accesa oferta, click aici.

4. Circuit 2011 Balcik si Poarta Orientului, autocar, octombrie
de la 129 euro (sejur / persoana)

PLECARI: 12.10; 26.10.2011

Ziua 1: Plecare din Bucuresti ora 5.00 de la restaurantul Cina pe traseul Giurgiu - Ruse - Balcik.  Popas la Balcik pentru a vedea: Palatul si gradina botanica a Reginei Maria. Seara, cazare in zona Balcik-Varna, hotel 3*.
Ziua 2: Mic dejun. Plecare spre Istanbul cu scurt popas la Nessebar pentru a admira: cetatea, casutele cu specific bulgaresc pe fundatii inalte de piatra si mansardate cu lemn. Seara, sosire in orasul “de pe doua continente”. Cazare in Istanbul, hotel 3*.
Ziua 3: Mic dejun. Tur pietonal in Sultanahmet pentru a admira: biserica Sf. Sofia (Aya Sofya, Biserica Sfintei Intelepciuni, ce a fost inaugurata de catre imparatul Justinian in anul 537; la etaj se afla galeria in care se pot vedea cateva din mozaicurile originale crestine datand din secolul XI), Moscheea Sultanahmet ( Moscheea Albastra, construita intre 1609–1616 la comanda sultanului Ahmed I; constructia a starnit ostilitate la vremea respectiva deoarece o moschee cu 6 minarete reprezenta un sacrilegiu, rivalizand cu cele de la Mecca), Hipodromul, Cisternele sau Palatul scufundat. Cazare in Istanbul, hotel 3*.
Dupa-amiaza – Marele Bazar.
Ziua 4: Mic dejun. Optional se poate vizita Palatul Dolmabahce. Dupa-amiaza – optional croaziera pe Bosfor. Cazare in Istanbul,  hotel 3*.
Ziua 5: Mic dejun. Deplasare la Edirne, pentru a vedea moscheea Selimye, cea cu 999 ferestre. Continuarea traseului catre tara. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE :
- Transport cu autocar  3*, clasificat pentru turism,AC ;
- 3 nopti la Istanbul, Hotel 3* cu mic dejun,
- 1 noapte in zona Balcik-Varna, hotel 3* cu mic dejun;
- Asistenta turistica.

Pretul nu include: programele optionale, intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali, asigurarea medicala,;

Pentru a accesa oferta, click aici.

5. Toamna Vieneza, autocar, noiembrie 2011
de la 165 euro (sejur / persoana)
   

Plecari: 07.11; 21.11.

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, ora 5.00, de la restaurantul Cina, pe traseul Pitesti- Ramnicu-Valcea -Sibiu-Deva - Arad. Cazare la Budapesta, hotel 3*.
Optional – Croaziera pe Dunare cu cina inclusa.
Ziua 2: Mic dejun. Plecare catre Viena cu oprire la Parndorf (2 ore), unde se afla renumitele  magazine – Tommy Hilfiger, Timberland, Palmers Triumph, Salamander, Adidas, Pierre Cardin, Lee Cooper, etc. Detalii pe www.designeroutlet.at Deplasare catre Viena.
Tur de oras din autocar – Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal -  Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg si Catedrala Sf. Stefan (interior).  Cazare la hotel Austria Trend Theresianum 3*situat semicentral, aproape de palatul Belvedere, sau similar.
Ziua 3: Mic dejun. Plimbare pietonala in centrul istoric. Va sugeram sa vizitati muzeul de Istorie a artei si Muzeul de Istorie naturala, Palatul Hofburg, Muzeul Quartier, Palatul Belvedere. Dupa amiaza program de shopping pe Mariahilferstrasse. Seara, optional, puteti servi cina intr-un decor deosebit, un fost conac de vanatoare al imparatului Franz Josef, situat la 20 Km de Viena. Se merge cu autocarul. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4: Mic dejun. Deplasare cu autocarul la palatul imperial Schonbrunn. Plecare catre Ungaria. Optional excursie la Bratislava-centrul istoric (10Euro). Cazare la Budapesta, hotel 3*.
Optional – program folcloric si cina la crama Borkatakomba sau Taverna Citadella.
Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.


Servicii incluse :
- transport cu autocar clasificat pentru turism, 3* ;
- tur de oras – Viena ;
- ghid roman pe traseu ;
- taxe de autostrada, parcari ;
- 2 nopti cazare la hotel Austria Trend Theresianum 3* cu mic dejun (conform normelor locale de clasificare) situat semicentral/ similar;
- 2 nopti cazare in Budapesta, hotel 3* cu mic dejun (conform normelor locale de clasificare).

Servicii neincluse:
- asigurare medicala;
- biletele de intrare la obiectivele turistice si ghizii locali;
- alte cheltuieli personale ;

Pentru a accesa oferta, click aici .

6. Circuit 2011 autocar octombrie Bulgaria-Macedonia-Kastoria-Paralia-Salonic
de la 179 euro (sejur / persoana)

Atractii:  Sofia – orasul de la poalele M. Vitosa, Skopje, Lacul Ohrid
KASTORIA (cel mai mare centru de productie si comercializare de blanuri din Grecia)

PLECARI: 10.10; 24.10.2011
ZIUA 1: Plecare din Bucuresti, ora 06:00 de la Restaurantul Cina pe traseul Giugiu-Ruse. Continuarea traseului catre Sofia – tur de oras: Biserica Aleksandar Nevski si Piata, Catedrala Sveta Nedelia, gradina publica a Sofiei, Muzeul de Arheologie, Galeriile Nationale de Arta. Cazare in Sofia, hotel 3*.
ZIUA 2: Mic dejun. Plecare catre Macedonia. Popas in Skopje – orasul Maicii Tereza si al Imparatului Iustinian.  Tur de oras pentru a vedea – Podul de Piatra (simbol al orasului din sec. XV), vechiul bazar, Cetatea Skopje (din sec. VI), Casa Memoriala a Maicii Tereza, Crucea Mileniului de pe Muntele Vodno. Cazare in zona Orhid, hotel 3*.
ZIUA 3: Mic dejun. Plecare catre Grecia cu popas la Kastoria (renumita pentru bisericile bizantine, dar si pentru centrele de productie si comercializare a blanurilor). Cazare la Paralia Katerini, hotel 3*.
ZIUA 4: Mic dejun. Plimbare in Paralia renumita pentru shopping – blanuri si articole de piele. Timp liber la dispozitia turistilor pentru plimbare, shopping. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 5: Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Popas la Salonic (Tesaloniki – Capitala Macedoniei Grecesti si al doilea oras al Greciei). Se viziteaza: Biserica Sf. Dumitru - “Patronul orasului” (cea mai mare biserica din Salonic unde sunt moastele Sf. Dumitru), Biserica Sf. Sofia (decorata cu mozaicuri minunate, gazduieste moastele Sf. Vasile cel Nou), Piata Aristotel, Rotonda, Turnul Alb (exterior). Se tranziteaza Bulgaria. Sosire in tara in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Pretul include:
- transport autocar 3* clasificat pentru turism;
- 1 noapte cazare Sofia hotel 3* cu mic dejun;
- 1 noapte cazare zona Orhid hotel 3* cu mic dejun;
- 2 nopti cazare Paralia Katerini hotel 3* cu mic dejun.
- Ghid din partea agentiei pe traseu.

Pretul nu include: programele optionale, intrarile la obiectivele turistice, ghizii locali, asigurarea medicala.

Pentru a accesa oferta, click aici .

7. Toamna la Praga, autocar, 6 zile
de la 199 euro (sejur / persoana)


Atractiile excursiei:
PRAGA – KARLOVY VARY – DEFILEUL DUNARII (Esztergom) – BRATISLAVA – Castelul KONOPISTE - BUDAPESTA

PLECARE: 13.10; 10.11.2011

ZIUA 1 – Plecare din Bucuresti la ora 06:00 de la Restaurantul Cina,  pe traseul  Pitesti – Ramnicu Valcea - Sibiu – Deva - Arad - Budapesta. Bonus : tur de oras Budapesta, unde puteti admira cele mai deosebite monumente: Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare in Budapesta, hotel de 3*.
ZIUA 2 – Mic dejun. Plecare spre Praga prin defileul Dunarii – unde putem admira  orasele medievale: Esztergom (locul de incoronare a regilor maghiari).
Popas la Bratislava pentru a admira centrul orasului vechi si cele mai importante monumente: Catedrala Sf. Martin (loc de incoronare a Mariei Theresa), Palatul Grassalkovich (resedinta presedintelui Slovaciei). Popas la Brno. Seara sosire si cazare la Praga, hotel 3*.
ZIUA 3 – Mic dejun. Tur de oras pentru a admira Vechea Primarie si Turnul cu Ceas, Palatul Kinsky, Biserica Tyn, Teatrul, Casa Municipala, Bulevardul Wenceslas, Opera, Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa) pentru a admira - Castelul, Catedrala Sf. Vit, Biserica Sf. Nicolae, Podul Carol.  Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4 – Mic dejun. OPTIONAL – excursie la Karlovy Vary – renumita statiune climaterica cu izvoare termale dar si cu magazine de sticla si portelanuri fine, unde vom admira: Hotelul Termal, colonadele si izvoarele termale, Teatrul, Hotelul Pupp. Cazarea se realizeaza la acelasi hotel.
ZIUA 5 – Mic dejun. Plecare spre Budapesta cu oprire la Castelul Konopiste, resedinta Arhid. Franz Ferdinand. Continuarea traseului spre Budapesta. Seara, sosire si cazare hotel 3*.
ZIUA 6 – Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si de trafic.

Servicii incluse :
- cazare : 2 nopti Budapesta, 3 nopti Praga la hoteluri de 3* cu mic dejun;
- transport cu autocar clasificat 3* ;
- ghid roman pe traseu ;
- vizitele incluse in program.

Servicii neincluse in pret : asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale .

Pentru a accesa oferta, click aici .

8. Circuit 2011 autocar Capadokkia si Poarta Orientului, octombrie
de la 245 euro (sejur / persoana)

Plecari: 10.10.2011, 27.10.2011
Bonus: Excursie la Izvorul Tamaduirii

ZIUA 1 – Plecare din Bucuresti, din fata restaurantului Cina, ora 05:00 pe traseul: Russe – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Cpt. Andreevo – Edirne – Istanbul, sosire la Istanbul. HOS GELDINIZ ! Cazare. Optional – seara traditionala turceasca.
ZIUA 2 - Mic dejun. Tur pietonal in zona istorica a orasului – Sultanahmet pentru a vedea Biserica Sf. Sofia (Aya Sofya, Biserica Sfintei Intelepciuni, ce a fost inaugurata de catre imparatul Justinian in   anul 537; la etaj se afla galeria in care se pot vedea cateva din mozaicurile originale crestine datand din secolul XI), Moscheea Sultanahmet (Moscheea Albastra, contruita intre 1609–1616 la comanda sultanului Ahmed I; constructia a starnit ostilitate la vremea respectiva deoarece o moschee cu 6 minarete reprezenta un sacrilegiu, rivalizand cu cele de la Mecca), Hipodromul, Cisternele sau Palatul scufundat. Dupa-amiaza program liber, optional vizitarea Marelui Bazar si a Bazarului Egiptean de mirodenii. Cazare in Istanbul, hotel 3*.
ZIUA 3– Mic dejun. Plecare spre Capadokkia (in traducere – pamantul frumosilor cai) renumita prin relieful straniu, misterios si fascinant considerat leaganul crestinismului. Cazare in Goreme- Nevsehir, hotel 3*.
ZIUA 4 – Mic dejun. Deplasare la Uchistar (renumit pentru uriasul turn de cenusa vulcanica - citadela) pentru a admira panorama Capadokkiei, “muzeul in aer liber” din valea Goreme  unde sunt aproximativ 30 de biserici sapate in stanca, valea Zelve cu bisericile paleocrestine, Cavusin – Bis. Sf. Ioan, pitorescul oras Urgup (renumit pentru vinuri si atelierele de covoare). Cazare in Goreme- Nevsehir, hotel 3*.
ZIUA 5 – Mic dejun. Deplasare la biserica Sf. Gheorghe, vechile asezari sapate in piatra, orasul subteran Kaymacli (dispus pe 8 etaje din care 4 au fost curatate de daramaturi). Cazare in Goreme- Nevsehir, hotel 3*.
ZIUA 6 – Mic dejun. Plecare spre Istanbul. Traversarea podului peste Bosfor. Cazare in Istanbul, hotel 3*.
ZIUA 7 - Mic dejun. Excursie la Izvorul Tamaduirii. Continuarea traseului Edirne pentru a vedea Mosceea Selimie (cu 999 ferestre). Continuarea traseului catre tara. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE :
- Transport cu autocar  3*, clasificat pentru turism,AC ;
- 3 nopti la Istanbul, Hotel 3* cu mic dejun,
- 3 nopti in Capadokkia, hotel 3* cu mic dejun;
- Asistenta turistica.

Pretul nu include: programele optionale, intrarile la obiectivele turistice, asigurarea medicala;

Pentru a accesa oferta, click aici .

9. Circuit 2011 autocar Incursiune in Crimeea, 17 octombrie
de la 259 euro (sejur / persoana)

Program realizat cu sprijinul Centrului Cultural al Ucrainei

ATRACTIILE EXCURSIEI:
Odessa – “Perla Marii Negre”,
Bahcisaray – resedinta hanilor tatari,
Simferopol, Sevastopol
Ialta – “Orasul Gradinilor”,
Livadia – “Statiunea aristocratilor”,
Alupka –palatul Vorontov.

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, ora 5:00 de la Restaurantul Cina, pe traseul Urziceni – Buzau – Braila – Galati – Odessa. Seara, sosire si cazare in Odessa, hotel 3*.
Ziua 2: Mic dejun. Tur de oras – Odessa cu autocarul si pietonal pentru a admira B-dul Primorskiy, monumentul lui Pushkin, monumentul Ducelui Richelieu, Opera, Universitatea, B-dul Francez, treptele Potemkin (simbolul orasului -192 trepte). Seara, optional se poate vizita o fabrica de sampanie unde puteti degusta atat sampanie cat si vinuri traditionale.
Ziua 3: Mic dejun. Plecare spre Crimeea – “Perla Marii Negre”. Popas la Simferopol si Bakhchisaray (resedinta hanilor tatari din se. XVI) Seara, sosire si cazare la Yalta, hotel 3*.
Ziua 4: Mic dejun. Vom descoperi cele mai frumoase obiective turistice ale Crimeei. Deplasare cu autocarul la Livadia pentru a vedea superbul palat al ultimului tar, Nicolae al II-lea. Popas la Alupka pentru a vedea Palatul si Parcul Vorontsov – constructii deosebite in stilul architectonic alupkan.
Dupa-amiaza se face un popas la cel mai mediatizat simbol al Crimeei – Cuibul Randunicii, situat pe faleza Aurora, cu o poveste interesanta si incarcata de mister, construit de un magnat al petrolului de origine germana. Seara, cazare la Yalta la acelasi hotel.
Ziua 5: Mic dejun. Plecare catre Odessa cu oprire la Sevastopol, fosta colonie greceasca pentru a vedea ruinele fostului teatru, Piata Nahimov, faleza, Monumentul Navelor scufundate. Seara, cazare la Odessa, hotel 3*.
Ziua 6: Mic dejun. Deplasare la un centru comercial (Privoz sau Athena Mall) pentru shopping. Plecare din Odessa la ora 12:00 catre tara. Popas la Cetatea Alba – Fortareata de pe Nistru a lui Stefan cel Mare. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.


Pretul include:
- Transport autocar clasificat pentru turism 3*;
- 5 nopti de cazare hotel 3* cu mic dejun;
-----2 nopti cazare in Crimeea – Yalta, hotel Bristol 4*/similar (conform normelor de clasificare locale);
-----3 nopti cazare in Odessa, hotel Yunost 3*/similar (conform normelor de clasificare locale).
- Excursiile din program;
- Ghid din partea agentiei pe traseu.

Pretul nu include: biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult) si nici ghizii pentru acestea, alte cheltuieli personale; asigurarea medicala si storno (recomandata).

Pentru a accesa oferta, click aici .

10. Circuit autocar 2011 Orasul de Aur si Castelele Boemiei luna octombrie
de la 299 euro (sejur / persoana)

Atractiile excursiei: PRAGA – KARLOVY VARY – BRNO – VIENA – DEFILEUL DUNARII (Esztergom) – BRATISLAVA – DRESDA – Castelul KONOPISTE – BUDAPESTA

BONUS: excursie la Karlovy Vary & la castelele Karlstein si Konopiste; “Cotul Dunarii”;

PLECARI : 08.10 ; 28.10.2011

ZIUA 1 – Plecare din Bucuresti la ora 06:00 de la Restaurantul Cina,  pe traseul  Pitesti – Ramnicu Valcea - Sibiu – Deva - Arad - Budapesta. Bonus : tur de oras Budapesta, unde puteti admira cele mai deosebite monumente: Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare in Budapesta, hotel de 3*.
ZIUA 2 – Mic dejun. Plecare spre Praga prin defileul Dunarii – unde putem admira  orasele medievale: Szentendere si  Esztergom (locul de incoronare a regilor maghiari).
Popas la Bratislava pentru a admira centrul orasului vechi si cele mai importante monumente: Catedrala Sf. Martin (loc de incoronare a Mariei Theresa), Palatul Grassalkovich (resedinta presedintelui Slovaciei, exterior). Seara sosire si cazare la Praga, hotel 3*.
ZIUA 3 – Mic dejun. Tur de oras  pietonal pentru a admira Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa) pentru a admira - Castelul, Catedrala Sf. Vit, Biserica Sf. Nicolae, Podul Carol, Vechea Primarie si Turnul cu Ceas, Palatul Kinsky, Biserica Tyn, Teatrul, Casa Municipala, Bulevardul Wenceslas, Opera. Seara – optional – croaziera pe Viltava.
Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4 – Mic dejun. BONUS – popas la castelul Karlstein (a fost construit de Carol IV care, dupa ce a reconstruit Castelul din Praga devenit centrul Europei atunci, avea nevoie de o fortareata care sa pazeasca tezaurul si alte bijuterii ale coroanei. De aceea a ales un loc apropiat de Praga pentru construirea unui alt castel, la numai 25 de kilometri. Acesta este inconjurat de 5 dealuri, ceea ce facea greu accesul inamicilor) si excursie la Karlovy Vary – renumita statiune climaterica cu izvoare termale dar si cu magazine de sticla si portelanuri fine, unde vom admira: Hotelul Termal, colonadele si izvoarele termale, Teatrul, Hotelul Pupp. Cazarea se realizeaza la acelasi hotel.
ZIUA 5 – Mic dejun. Optional, excursie la Dresda (orasul care a renascut din proria cenusa asemeni pasarii Phonix si considerat cel mai frumos oras baroc al Germaniei) puteti admira centrul istoric: Opera Semper, Palantul Zwinger, Catedrala, Strada Cavalerilor, Bis. Franciscana, “Balconul Europei”. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 6 – Mic dejun. Plecare spre Viena cu oprire la Castelul Konopiste (resedinta printului mostenitor ucis la Sarajevo, Franz Ferdinand si a sotiei sale Sofia). Continuarea traseului spre Viena, tur de oras de unde se pot admira Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski , Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg si Catedrala Sf. Stefan (pietonal). Cazarea in Viena, hotel de 3*.
ZIUA 7 – Mic dejun. Deplasare la Schonbrunn (3 ore). Dupa vizitarea palatului, plimbare pe Mariahilfestrasse (4 ore), renumita artera comerciala a capitalei imperiale. Plecare catre Budapesta la ora 16 :00.
Cazare in Budapesta, hotel de 3*.
ZIUA 8 – Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si de trafic.

Servicii incluse :
- cazare : 2 nopti Budapesta, 4 nopti Praga, 1 noapte Viena, la hoteluri de 3* cu mic dejun;
- transport cu autocar clasificat 3* ;
- ghid roman pe traseu ;
- vizitele incluse in program.

Servicii neincluse in pret : asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali, excursiile optionale .

Pentru a accesa oferta, click aici .

Daca vreti sa va ajutam cu recomandari in alegerea celei mai bune destinatii pentru dvs, nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie cu solutii Klever !

Ioana Ruxandra Olariu
Travel and Events Consultant Klever Travel
mail: ioana@klevertravel.ro
tel: 0729 152 960

Pentru Oferte, Reduceri si Promotii dedicate Fanilor nostri, va asteptam pe: 
http://www.facebook.com/KleverFan

VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.