klever travel
Cauta:  
         
VIENA - Mini Vacanta in Orasul Valsului
8_vienna_oberes_belvedere
8_gloriette
92_vienna_prater
9_mozart_memorial
3_park_2
60_hotel_sacher
8_karlskirche_vienna

Daca zilele trecute va povesteam despre oferta de City Break la Praga in aceasta toamna, iata ca revenim cu oferta de City Break la VIENA, zbor direct Austrian Airlines, cu tarife la fel de atragatoare!

Orasul turistic Viena isi atrage oaspetii prin oferta artistica si culturala extrem de bogata si prin numeroase monumente de arta si istorie, fiind un oras ospitalier, plin de farmec, simpatic si cultivat. Viena este un oras plin de savoare.

La prima vedere, Viena pare un oras care profita din punct de vedere turistic de pe urma vechimii sale si a nostalgiei dupa timpurile imperiale. Daca insa dam la o parte aceasta cortina gotica sau baroca, ni se prezinta un oras mandru, modern si trendy, cu o scena culturala si artistica tanara si inovatoare si zeci de baruri, cafenele si restaurante, care atrag turistii printr-o oferta culinara extrem de bogata si prin renumele de oras care isi cultiva strugurii pentru propriile vinuri.

Cultura este pentru Viena un cuvant-cheie si totodata unul dintre motivele principale ale turistilor de a vizita capitala Austriei. Aici cultura este omniprezenta, incepand cu centrul istoric, inclus de UNESCO in partimoniul cultural universal.

Frumusetile arhitectonice, ca de exemplu emblema orasului - celebrul Dom al Sf. Stefan (Stephansdom), construit in stil romanic tarziu - sunt mosteniri culturale care atesta lunga si zbuciumata istorie culturala a orasului Viena. Ansambluri arhitectonice cum ar fi Palatul Imperial  (Hofburg) cu binecunoscuta sa capela gotica si incaperile in stil renascentist si baroc, ce adapostesc Tezaurul (Schatzkammer), Scoala Regala Spaniola de Calarie (Spanische Hofreitschule) sau Biblioteca Nationala, cu una dintre cele mai valoroase colectii de papirus din lume, sunt,  alaturi de constructiile monumentale din secolul al XIX-lea, Opera de Stat (Staatsoper), Burgtheater-ul, Albertina, Muzeul de  Arta (Kunsthistorisches Museum) si cel de Istorie Naturala (Naturhistorisches Museum) sau Academia de Arte Plastice, reale capodopere.

Hoteluri in oferta VIENA – Mini Vacanta in Orasul Valsului:
HOTEL BEST WESTERN Hotel Reither 4*, de la 207 euro/ persoana/ 3 nopti
HOTEL  EUROSTAR EMBASSY 4*, de la 275 euro/ persoana/ 3 nopti
HOTEL AUSTRIA TREND MESSE 3*, de la 192 euro/ persoana/ 3 nopti
HOTEL SENATOR 3*, de la 224 euro/ persoana/ 3 nopti

SERVICII INCLUSE:
- Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti / zbor cu Austrian Airlines;
- 3 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotelul ales;
- Taxe de aeroport.

NU SUNT INCLUSE :
- Transferul de la aeroport la hotel si retur;
- Asigurare medicala de calatorie.

PERIOADA OFERTEI: 07 Octombrie 2011/11 Decembrie 2011 (o plecare pe saptamana).

ORAR DE ZBOR (poate suferi modificari):
Octombrie

Otopeni 11:20 – Viena 12:00
Viena 17:30 – Otopeni 20:10

Noiembrie - Decembrie
Otopeni 11:05 – Viena 11:55
Viena 17:30 – Otopeni 20:05 

Conditii inscriere si participare la program VIENA – Mini Vacanta in Orasul Valsului:

Tarifele sunt in euro / persoana / sejur.

Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50 % din contravaloarea pachetului  turistic. Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 25 zile inainte de data inceperii calatoriei.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a) 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intre 30-25 de zile calendaristice inainte de data plecarii; 
b) 80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  24-10 de zile inainte de data plecarii; 
c) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 9 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program ;

-- Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.
-- Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.
-- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; 
-- Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor!

Echipa Klever Travel va sta  la dispozitie pentru a va ajuta in alegerea vacantei de neuitat. Suntem alaturi de dvs. pentru a va crea vacanta personalizata pentru gusturile si cerintele dvs.

Echipa Klever Travel
tel: 021 318 56 01
mobil: 0720 999 271
mail: office@klevertravel.ro 
Your Professional
 Travel & Events Consultants & Problem Solvers
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.