klever travel
Cauta:  
         
WinterSun Dubai 2013
Wintersun Dubai 7
Wintersun Dubai 1
Wintersun Dubai 2
Wintersun Dubai 3
Wintersun Dubai 4
Wintersun Dubai 5
Wintersun Dubai 6

Dubaiul ofera combinatia perfecta intre plaje, soare si shopping. Plajele exotice si apa foarte clara ale Marii Arabice sunt perfecte pentru vacante. Un oras al incredibilelor inovatii si al luxului excesiv, Dubaiul apare precum un miraj in desert, flancat de coasta Golfului Arab si intretaiat de un vechi golfulet stralucitor. Pulsand de viata, precedat de o cultura impresionanta si ancorat intr-un prezent fantastic, Dubaiul a devenit cunoscut prin extremele sale - primul hotel de sapte stele din lume (Burj Al Arab), cel mai mare mall (Dubai Mall), primul bloc-turn rotativ din lume (The Dynamic Dubai Tower), cea mai bogata cursa de cai din lume (Dubai Horse Racing) - un exemplu de tenacitate, lux si viziune.

Istoria Dubaiului modern incepe cu aproximatie in 1830. In acele vremuri membrii tribului Bani Yas, condusi de familia Maktum, au fondat pe peninsula Sindaga din Golful Persic un mic sat de pescari. Pe la sfarsitul anilor 1870 Dubaiul isi castigase deja reputatia de cel mai mare centru comercial al peninsulei Arabe.

In 1966, a fost descoperit petrolul in Emirate si astfel s-a implementat o infrastructura moderna care a si pus bazele orasului Dubai. In ultimii 15 ani, Dubaiul nu mai exporta produse ci servicii: imobiliare si turism. Peisajul orasului s-a transformat in cativa ani din combinatia arida a desertului cu malului marii intr-un imens santier de constructii, cu macarale care ocupau si inca ocupa orizontul si echipe lucrand non stop la colosalele hoteluri noi si centrele comerciale si rezidentiale.

Astazi Dubaiul, unul dintre cele mai cosmopolite orase, este considerat un adevarat fenomen. Este cel mai vizitat emirat si principala zona turistica din Orientul Mijlociu. Turistii sunt atrasi de soare, plajele cu nisipuri aurii si intrarea lina in mare, cerul mereu senin, multitudinea de facilitati pentru copii si adulti si varietatea de produse din magazine.

Iar pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc sa ajunga macar o data in Dubai, le-am pregatit mai multe pachete cu zbor direct spre Dubai, plecari saptamanale in fiecare zi de Duminica, din 06.01.2013 pana in 24.03.2013 - programul WinterSun Dubai 2013.

Lista hoteluri:

Auris First Central 4* de la 575 euro / sejur / pers
Samaya Hotel 5*
de la 775 euro / sejur / pers
Movenpick Bur Dubai 5*
de la 775 euro / sejur / pers
Golden Tulip Al Barsha 4*
de la 639 euro / sejur / pers
Emirates Grand 4*
de la 695 euro / sejur / pers

SERVICII INCLUSE:
- transport avion cursa OTP-DXB-OTP cu Fly Dubai (Emirates)
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- 7 nopti cazare
- masa inclusa
- asistenta turistica pe toata perioada sejurului.

NU SUNT INCLUSE:
- taxe de aeroport (145 euro/pers.)
- taxa de viza (80 euro)
- asigurare medicala de calatorie
- asigurare storno
- excursii optionale
- alte cheltuieli personale.

Orar de zbor:
FZ 798 Bucuresti (Otopeni) 13:35 - 20:20 Dubai
FZ 797 - Dubai 09:20 - 12:50 Bucuresti (Otopeni)

Grup minim: 30 persoane/plecare

Date plecare: 6.01, 13.01, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03,10.03,17.03, 24.03

Oferta completa tarife si conditii de comercializare WinterSun Dubai pot fi descarcate AICI!

Precizari: 
--> Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare; 
--> Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;  
--> Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala  pentru EAU, acordata de Ministerul Turismului din EAU;
--> Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosoape la piscina, etc). Turistii au obligatia de a se informa in momentul sosirii la hotel de exactitatea conditiilor si tarifelor percepute pentru aceste servicii optionale.
--> Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;
--> Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.  
--> Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Mai multe informatii: http://www.politiadefrontiera.ro/
--> Copii 0-1.99 ani, pret bilet de avion - fara loc in avion si catering:  39 eur/infant
--> In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelieri lor (carora le revine raspunderea pentru situatia creata), inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia partenera din Dubai este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr -o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
--> Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale; 
--> Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.
--> In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.
--> Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 24h inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

Putine lucruri par imposibile in Dubai. Si desi e in mijlocul desertului, orasul are 7 terenuri de golf in apropierea hotelului, sporturi acvatice, terenuri de tenis si, chiar si partii de schi acoperite! Cel mai inalt turn si cel mai luxos hotel din lume, spectacole grandioase de fantani arteziene, insule artificiale, doua aqua-park-uri ultra moderne, partii de schi, cel mai mare centru comercial din Orientul Mijlociu, cluburi, restaurante cu bucatarii din intreaga lume, SPA-uri superbe, parcuri si rezervatii, golf- si yacht-cluburi, targuri comerciale anuale, concursuri internationale – toate acestea reprezinta doar o parte din magnificul Dubai!

Nu rata oportunitatea de a pleca in DUBAI!

Pentru mai multe informatii, recomandari, sau rezervari, nu ezitati sa ne contactati!

Echipa Klever Travel
tel: 021 318 56 01
mobil: 0720 999 271
mail: office@klevertravel.ro 
Your Professional
 Travel & Events Consultants & Problem Solvers
VACANTA TA
E-mail
Destinatie
Precizari
Cod
Contact
Strada Valerian Prescurea, nr 21-23, parter, apartament 2, sector 4, Bucuresti (Vis-à-vis de Nr 28, zona Europe Eye Hospital, intre Bd-ul Cantemir si Calea Serban Voda)

GSM office +4 0720.999.271
RDS +4 031.410.00.56
+4 031.410.00.64
Vodafone +4 0371.489.684

Asistenta Online
  Yahoo: KleverTravel
 Skype: KleverTravel
  Email: office@KleverTravel.ro

Program
Luni - Vineri: 10.00 - 18.30Va rugam sa introduceti adresa de email:
   Despre noi    Licenta si POLITA de ASIGURARE Klever    Arhiva    
   Copyright ©2006-2015 klevertravel.ro. Toate drepturile rezervate.